“Waar zijn mijn spullen”?!

Wat als je jouw spullen kwijt raakt?! En daarmee bedoelen we dan gereedschap uit een bus. Momenteel hebben bussen, kranen, hoogwerkers en grotere machines meestal al een GPS. Maar wat als je nu een kleiner materiaal met een stekker zoals een boormachine wilt terugvinden?

Het komt regelmatig voor bij bouwbedrijven dat er materialen zoekraken, gestolen worden of dat een collega jouw materialen “leent” zonder het terug te geven. Bij de jaarlijkse NEN3140 keuring wordt dit gereedschap veelal als verloren beschouwd.

Bij audits kan het echter zomaar voorkomen dat het verloren gewaande gereedschap ongekeurd toch in iemands bus ligt en gewoon wordt gebruikt. Wat een enorm risico is voor het continueren van het VCA certificaat en voor de veiligheid van het personeel.

Een oplossing waar InnoTrator mee bezig is het volgende: Zodra je wegrijdt krijgt je een melding dat je een stuk gereedschap vergeten bent of dat je bijv. een boormachine mee hebt genomen dat niet van jou is. Deze meldingen kunnen vervolgens uitgelezen worden in het ERP systeem van het betreffende bedrijf. Maar naast dat je de meldingen krijgt, kan je ook zien waar het materiaal ligt; bij jouw collega in de bus, of bijv. op het eigen terrein.

Wat daarnaast voor de eigenaar van het bedrijf belangrijk is dat hij/zij op deze manier kosten bespaard, hij/zij komt erachter dat er materialen helemaal niet weg zijn en dus ook geen nieuwe hoeft te kopen.

Met deze oplossing bespaar je geld, vergroot je de veiligheid van je personeel en zorg je voor een goede reputatie van jouw bedrijf!

ClientThe Car Rental Co
SkillsPhotography / Media Production
WebsiteGoodlayers.com

Project Title

Far far away, behind the word mountains, far from the countries Vokalia and Consonantia, there live the blind texts. Separated they live in Bookmarksgrove right at the coast of the Semantics, a large language ocean. A small river named Duden flows by their place and supplies it with the necessary regelialia. It is a paradisematic country, in which roasted parts of sentences fly into your mouth.