InnoTractor lanceert DiLLaS in Brussel!

Vorige week stonden wij met InnoTractor op de EIT digital congres in Brussel dat plaatsvond op 10 en 11 September. EIT digital is een bedrijf dat verschillende start-up initiatieven ondersteunt.

Het doel van het congres was om Europa samen te brengen en sterker te maken. “EIT DIGITAL conference and partner event for a strong digital Europa”.

“Maak kennis en ervaar innovatieve projecten en bedrijven die op het gebied van digitaal welzijn, technologie, steden, industrie en financiën veranderingen gaan doorvoeren voor een meer digitale toekomst. Ook geven ze educatieve cursussen om studenten en werknemers voor te bereiden op de nieuwe te vormen banen voor de toekomst”. (EIT Digital, 2019)

Eén van de start-up initiatieven dat EIT digital ondersteund en wordt opgezet door InnoTractor is; DiLLaS.

Ons product DiLLaS werd dan ook geïntroduceerd aan het grotere publiek door Chabab Naster; CTO EIT Digital tijdens het congres in Brussel. DiLLaS is een IoT- en Blockchain-oplossing dat een nieuw en uniek beeld biedt van data voor logistieke bedrijven en hun partners. Het is een samenwerking tussen TU Berlin, Datacon en Poste Italiane.

De eerste dag van het congres was voor iedereen toegankelijk die zich had geregistreerd. De tweede dag was alleen voor genodigden.

Mocht u meer informatie willen over ons product DiLLaS dan kunt u het contactformulier invullen op onze website; https://innotractor.com/contact/

Related Posts

Leave a Reply