InnoTractor bestaat 1 Jaar!

Deze week vieren we het éérste jaar, met trots kijken we terug naar een prachtig jaar waarin we een strategische samenwerking zijn aangegaan met Datacon en EIT digital.

Ook zijn we trots op onze Gravity IoT service en DiLLaS supply chain oplossing die we volgende week Europees presenteren. Beiden zijn ontwikkeld in een samenwerking waar we trots op zijn met Datacon, TU-Berlin en PosteItaliane.  Daarnaast staat onze nieuwe TelbaseIoT CRM/BSS oplossing in de steigers. Komend jaar gaan we hier vol mee door, alsmede nieuwe Mobility as a Service oplossingen in Italië en Nederland, onder andere samen met Hopperpoint.

Naast al deze ontwikkelingen werken we nu al aan de volgende opportunities en zullen we binnenkort meerdere nieuwe samenwerkingen aankondigen.

We hopen dat meer en meer bedrijven zich willen aansluiten bij InnoTractor om meer uit hun assets te halen door ze ”slim” te maken. Wij blijven hun helpen met het verder ontwikkelen van het Internet of Things om efficiënter om te gaan met energie, tijd en grondstoffen en zo bij te dragen aan een meer duurzame wereld.

We willen graag onze partners, klanten en leveranciers hartelijk danken voor het in ons gestelde vertrouwen in ons eerste jaar. We kijken uit naar de volgende periode van mooie samenwerkingen en nieuwe ontwikkelingen.

Related Posts

Leave a Reply